Θέλει να την πιάσει… στον ύπνο!

13:10 1/8/2016 - Πηγή: Bam
Σχέδιο αιφνιδιασμού ετοιμάζει ο Βίκτορ για τον μεθαυριανό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Χάποελ στο Μπερ Σεβά, ώστε να μπορέσουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Στο Ισραήλ θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Εκείνο που ξεχωρίζει τις τελευταίες
ημέρες στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα είναι η προετοιμασία των Πειραιωτών, με τον Βίκτορ να ψάχνει το πλάνο με το οποίο η ομάδα του θα επιστρέψει με την πολυπόθητη πρόκριση στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει έτοιμος να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι, ώστε να μπορέσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να τοποθετήσει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τον Καμπιάσο για να μπορέσει να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στους δύο μεσοεπιθετικούς.

Πρώτο μέλημα των «ερυθρόλευκων» είναι να πετύχουν ένα γκολ, ώστε να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και ουσιαστικά θα γίνει… 1,5 γκολ σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 για παράδειγμα).

Εκείνο που αναμένεται να ζητήσει ο Βίκτορ από τους παίκτες του είναι να μπουν δυνατά στο ματς, να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα αναγκάσει τους Ισραηλινούς να βγουν μπροστά και στη συνέχεια να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Βίκτορ σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ντα Κόστα, παρά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών στο φαληρικό γήπεδο. Τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα θα καλύψουν οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντε λα Μπέγια.

Ο Καμπιάσο, όπως είναι γνωστό, αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη. Και μένει να φανεί αν θα μπει ο Πουλίδο ή θα παραμείνει ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/thelei-na-tin-piasei-ston-upno/3189053
Keywords
Τυχαία Θέματα