Τελειώνει του «κόφτη», ζήτησε Πιάτι

08:43 12/8/2013 - Πηγή: Bam

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σισοκό, ενώ στην Ισπανία φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Πιάτι.

Τον αμυντικό χαφ που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού αναζητούν οι ιθύνοντες

του συλλόγου.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας υπάρχει το όνομα του Μόμο Σισοκό, ο οποίος έχει αλλεπάλληλες επαφές με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να μείνει ελεύθερος.

Εφόσον ο 28χρονος παίκτης πάρει την ελευθέρας του έχει δύο προορισμούς: τον Πειραιά και το Κάρντιφ.

Αυτό υποστηρίζουν, τουλάχιστον, στη Γαλλία για τον διεθνή άσο από το Μάλι, του οποίου οι ετήσιες απολαβές αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Σισοκό και εφόσον καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Παρί, τότε εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή», αν οι απαιτήσεις του ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παράλληλα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως σε κάποιο αρνητικό ενδεχόμενο. Μία από αυτές είναι εκείνη του Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά.

Ο 24χρονος μέσος είναι και εκείνος από το Μάλι, όμως πρόκειται για μία πιο οικονομική περίπτωση και μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Ζήτησε τον Πιάτι

«Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε το φιλικό στο "Μεστάγια" για να ζητήσει τον Πιάτι. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχουν ξεκινήσει»», σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Οι Πειραιώτες δεν κινούνται για να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσης, όμως ενδέχεται να είναι μία από τις περιπτώσεις που «σκάνε» στο μεταγραφικό παζάρι και αξίζουν προσοχής. Τέτοια μπορεί να είναι και εκείνη του Πάμπλο Πιάτι.

Ο Αργεντινός (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια, αφού δεν τον υπολογίζει φέτος τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 14 ματς στην Primera Division, ενώ την πρώτη του σεζόν έπαιξε σε 30 αγώνες. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν επιβεβαιωνόταν αλλά ούτε διαψευδόταν το θέμα του 24χρονου εξτρέμ.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα