Τελευταίο αντίο στα θύματα του διπλού φονικού!

11:50 4/11/2013 - Πηγή: Bam

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας οι κηδείες των Γ. Φουντούλη – Μ. Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ την προηγούμενη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης κηδεύονται τη Δευτέρα τα δύο θύματα-μέλη της Χρυσής Αυγής. Η κηδεία

του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη θα γίνει στις 3 μ.μ. στο Παλαιό Ηράκλειο. Σε κοιμητήριο της Αρτέμιδας η τελετή για τον 22χρονο Μανόλη Καπελώνη.

«Δεν θέλουμε εκδίκηση, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητά του», αναφέρουν σε μήνυμά τους τα μέλη της οικογένειας Φουντούλη, με αφορμή τη σημερινή κηδεία του 26χρονου.

Και προσθέτουν την επιθυμία τους «να μην παραβρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα».

Την ίδια ώρα, βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας του τρίτου μέλους της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρου Γέροντα. Ο 29χρονος, που παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, θα βγει από τη μηχανική υποστήριξη και καταστολή, εφόσον συνεχιστεί η βελτίωση.

30άρης ο δράστης – Κι άλλος κάλυκας 9 mm

Άνδρα γύρω στα 30, μετρίου αναστήματος, αναζητεί η Αστυνομία ως δράστη του διπλού φονικού έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο.

«Κλειδί» η μαρτυρία του τέταρτου ατόμου, που δέχθηκε τα πυρά, αλλά κατόρθωσε να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ, ένας ακόμη κάλυκας 9 χιλιοστών που εντοπίστηκε, το βράδυ της Κυριακής, στον τόπο της επίθεσης, προέρχεται και αυτός από το φονικό όπλο τύπου Zastava.

Ίσως και σήμερα βγουν τα αποτελέσματα για τον εντοπισμό δειγμάτων DNA στη μοτοσικλέτα που εγκατέλειψαν ο δολοφόνος και ο συνεργός του.

Επίσης, στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται δεκάδες βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί από το σημείο της επίθεσης.

Σαμαράς : «Δεν διαχωρίζουμε τη βία»

«Τόσο το χτύπημα στο Νέο Ηράκλειο, όσο και εκείνο στο Κερατσίνι, πλήττουν εξίσου την ομαλότητα», θεωρεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρουν πως το μήνυμα που επιθυμεί να εκπέμψει ο πρωθυπουργός είναι πως «η κυβέρνηση θα προασπίσει με κάθε όπλο που παρέχουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, τη Δημοκρατία».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα