Στο ψάξιμο ξανά ο Ολυμπιακός

11:32 8/1/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ολυμπιακός ερευνά την αγορά για παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ, αλλά θα μπορεί να παίξει και σαν σέντερ.

Η απώλεια του Έισι Λο, που από μέρα σε μέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του Μάρντι Κόλινς, αλλά ένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα ωθεί τους Πειραιώτες σε μία ακόμη προσθήκη.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα με κήλη στη μέση

και σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να ακολουθήσει θεραπεία για τον επόμενο μήνα, δίχως να αποκλείεται η επέμβαση που θα λύσει πιο δραστικά το πρόβλημα αλλά θα τον κρατήσει περισσότερο καιρό εκτός δράσης.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει στο πιο κρίσιμο στάδιο της σεζόν στην Ευρωλίγκα και χρειάζεται πλήρες ρόστερ για να αντεπεξέλθει. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας «χτενίζουν» την αγορά για παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «4», αλλά θα μπορεί να προσφέρει και στο «5», όπου πέραν του Μπράιαντ Ντάνστον μέχρι στιγμής ο Σέντρικ Σίμονς και περισσότερο ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα.

Το πρόβλημα είναι πως όποιος κι αν αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16, δηλαδή σε άλλα έξι ματς μαζί με το αυριανό απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Όμως θεωρείται πως αν αποκτηθεί ξένος τώρα, θα μπορεί να δηλωθεί ως αλλαγή πρώτου γύρου στην Α1 και να «ζεσταθεί» μέσω των αγώνων του πρωταθλήματος για αυτούς του δευτέρου γύρου του Top 16.

Σημειώνεται πως με την προσθήκη του Κόλινς ο Ολυμπιακός έχει ήδη υπερβεί τον αριθμό ξένων για την Α1 (έχει επτά, Λο, Κόλινς, Πέτγουεϊ,Σιμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Ντάνστον ενώ επιτρέπονται έξι, μέχρι τέσσερις εξ αυτών μη κοινοτικοί), ενώ στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα