Στην Πάτρα για την πρόκριση!

12:23 12/12/2018 - Πηγή: Bam
Στροφή στο Κύπελλο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (12/12) αντιμετωπίζει τη Ν.Ε. Πατρών εκτός έδρας με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται φέτος για δεύτερη φορά.

Ο αγώνας με τη Ν.Ε. Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο «Πέπανος» της Πάτρας και θα ξεκινήσει στις 19:30, αντί για τις 20:00 που είχε οριστεί αρχικά. Παράλληλα θα
είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς για τις νταμπλούχες αφού ακολουθεί η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και των εορτών.

Την Τετάρτη το πρωί οι «ερυθρόλευκες» θα προπονηθούν στον Άγιο Κοσμά και στη συνέχεια θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πάτρα. Εκτός θα μείνουν οι Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά και Χάνα Μπάγκλινγκ.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα