Σφαιρόπουλος: «Από τους κορυφαίους στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

15:31 2/5/2014 - Πηγή: Bam

Σαν μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του να βρει ρυθμό εν όψει play offs αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Έχοντας εξασφαλίσει την τρίτη θέση, το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

για την τελευταία αγωνιστική της Α1 το Σάββατο (19:15, Δημόσια Τηλεόραση) είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Πανιώνιο. Όχι όμως και αδιάφορο, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, που εξήρε τη δυναμική των αντιπάλων.

«Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και εμείς παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Παρότι ο αγώνας δεν έχει βαθμολογική σημασία, εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή προσπάθεια για να μπούμε στα πλέι οφ με καλό αγωνιστικό ρυθμό. Είναι σημαντικό να δείξουμε συγκέντρωση και να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα, ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να διαπιστώσουμε τον βαθμό ετοιμότητας μας εν όψει των play offs», τόνισε.

Ο σέντερ του Πανιωνίου, Γάιος Σκορδίλης, δήλωσε: «Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους. Ακολουθεί, όμως, η έναρξη των play offs και μας ενδιαφέρει στην τελική φάση του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε όσο είναι δυνατόν πιο έτοιμοι και με το καλύτερο ρυθμό. Γι’ αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια, όπως κάναμε στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Πρέπει, επίσης, να εφαρμόσουμε όσα έχουμε δουλέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα