Ψάχνεται... στο κέντρο!

09:22 10/9/2015 - Πηγή: Bam

Ο Μάρκο Σίλβα ακόμη αναζητά τους κατάλληλους παίκτες για τη μεσαία γραμμή στην 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι παίκτες επέστρεψαν στο Ρέντη και οι προπονήσεις «άναψαν». Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει τους παίκτες του με αρκετό πάθος να γυμνάζονται ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό τους εκείνη με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να είναι κοντά στους παίκτες που θα εμπιστευθεί στην άμυνα και την επίθεση αλλά όχι και στην μεσαία

γραμμή.

Στην επίθεση χθες δοκίμασε τους Πάρντο, Ερνάνι στα άκρα, και τον Ιντέγε στην κορυφή ενώ στην άμυνα τα πράγματα είναι έτσι κι αλλιώς πιο εύκολα. Στα άκρα οι Ομάρ και Μασουακού και στην άμυνα ο Ντα Κόστα με τον Μποτία και τον Σιόβα να διεκδικούν την άλλη θέση του κέντρο της.

Ωστόσο τα πράγματα στη μεσαία γραμμή είναι ακόμη… δύσκολα. Χθες ο Μάρκο Σίλβα δοκίμασε τους Κασάμι με Μανιάτη στην μια ομάδα του διπλού και τους Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο στην άλλη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμη δεν έχει καταλήξει ποιοι παίκτες να είναι αυτοί που θα πάρουν το χρίσμα για την 11άδα με την Μπάγερν.

Keywords
Τυχαία Θέματα