Ψάχνει… καλό εαυτό ο Ολυμπιακός

07:12 14/4/2015 - Πηγή: Bam

Τον καλό του εαυτό θέλει να ανακτήσει ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Φοίνικα Σύρου που ψάχνει το «θαύμα» μετά το μπρέικ που έκανε στο πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών της Volleyleague.

Να ξεπεράσει την «κρίση» που τον κρατάει μακριά απ’ τον καλό του εαυτό θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου στο δεύτερο ματς της σειράς των ημιτελικών, που θα γίνει

την Τρίτη (13/4 - 17.00) στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Συριανοί έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στο πρώτο ματς, με το μπρέικ (3-2 σετ) στην έδρα των «ερυθρόλευκων», με το δεύτερο ματς να είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.

Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι -που έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση- σε περίπτωση νίκης «αγκαλιάζουν» την πρόκριση στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός -που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του- θέλει να επαναφέρει τη σειρά στα… μέτρα του, προκειμένου να ταξιδέψει στη Σύρο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Την βοήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού ζήτησε ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος τόνισε την κρισιμότητα του ματς. «Τα χρονικά περιθώρια δεν μας επιτρέπουν να σταθούμε στο πρώτο παιχνίδι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω μας από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις ημέρες και η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και από κει και πέρα θα πάμε στη Σύρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Την Τρίτη θα χρειαστούμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, στους οποίους απευθύνω κάλεσμα για να δώσουν το παρών και να μας υποστηρίξουν. Από τη θερμή τους συμπαράσταση αντλούμε μια έξτρα δυναμική η οποία μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/psaxnei-kalo-eauto-o-olumpiakos/3081917

Keywords
Τυχαία Θέματα