Πρώτος στις πωλήσεις ο Ολυμπιακός

09:19 30/3/2016 - Πηγή: Bam
Μετά και τη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ για τον Μπενίτες, ο Ολυμπιακός έφτασε τις τέσσερις πωλήσεις το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου, με αντίτιμο 9,3 εκ. ευρώ.

Τη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ για την πώληση του Χόρχε Μπενίτες επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός, που φαίνεται να ανακηρύσσεται «πρωταθλητής» και στον τομέα των πωλήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι»
αναμένεται να αποκομίσουν κέρδη της τάξεως των 4 εκ. ευρώ από την παραχώρηση του του επιθετικού στην ομάδα του Μεξικό.

Η συγκεκριμένη πώληση, μαζί με αυτές των Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ και Διαμαντάκου από τον Γενάρη και μετά, βάζουν στα ταμεία των πρωταθλητών Ελλάδας, το ποσό της τάξεως των 9,3 εκ. ευρώ.

Τα συγκεκριμένα χρήματα προκύπτουν από την πώληση του Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης έναντι 2,5 εκ. ευρώ, από την πώληση του Διαμαντάκου στην Καρλσρούη για 1,5 εκ. ευρώ, καθώς και του Ντοσεβί στη Σταντάρ για 1,3 εκ. ευρώ, χρήματα στα οποία προστίθενται και εκείνα της πώλησης Μπενίτες.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το φράγμα των 10 εκ. ευρώ από πωλήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα, αφού μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να παραχωρηθεί ο Αυλωνίτης στη Στρουμ Γκρατς έναντι 1 εκ. ευρώ.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/prwtos-stis-pwliseis-o-olumpiakos/3154313


Keywords
Τυχαία Θέματα