Πρώτος στη Σμύρνη ο Ολυμπιακός

19:46 10/3/2014 - Πηγή: Bam

Το τρόπαιο «ULUSAL EGEMENLIK ROTARY KUPASI» κατέκτησε η ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού στο πόλο, στο τουρνουά που έγινε στην πόλη της Σμύρνης. Μόνο μια ήττα η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου.

Πρώτη θέση για την ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού στο τουρνουά «ULUSAL EGEMENLIK ROTARY KUPASI» που διεξήχθη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σμύρνη.

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το τρόπαιο, παρότι έχασαν με

11-10 στο τελευταίο παιχνίδι τους από την οικοδέσποινα Έστι, ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στους άνδρες, Βαγγέλη Πάτερου, καθώς είχαν νικήσει τις Γαλατάσαραι, Χίο και εθνική Τουρκίας στους προηγούμενους αγώνες.

Μάλιστα, η Γαλατασαράι συνεχάρη τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Μπενόπουλο, για την διαγωγή των παικτριών του και πρότεινε η ομάδα να συμμετέχει σε ένα ακόμη τουρνουά που θα γίνει μέσα στο 2014 στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα που ταξίδεψε στην Σμύρνη:

Δουρέκα Σταυρούλα, Κουντούρη Ειρήνη, Λογοθέτη Σύλια, Εξαρχάκου Σαββίνη, Δουρέκα Μαντώ, Πέττα Ξένια, Σαφέτη Άρτεμις, Πρέκα Σταυρούλα, Φουντωτού Έλενα, Χουχουλή Ειρήνη, Μάρκου Μιμή, Δορίζα Νεφέλη, Πουλοπούλου Μικέλα, Βιτσατσκή Δήμητρα, Εξαρχάκου Σταυρούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα