Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 21 Απριλίου

07:09 21/4/2015 - Πηγή: Bam

Άστατη 21η Απριλίου! Βροχερό καιρό θα έχουμε την Τρίτη στη Βόρεια και Ανατολική Ελλάδα και βελτιωμένος από το βράδυ. Οι βροχές θα επανέλθουν αύριο Τετάρτη στις βορειοανατολικές και νότιες περιοχές.

Τοπικές βροχές στην Ανατολική και Βόρεια χώρα την Τρίτη. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά. Βοριάδες έως 6 Μποφόρ στα πελάγη.

Αττική

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα το μεσημέρι

και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά του νομού. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοδυτικοί 3-4 και βαθμιαία βόρειοι, βορειοανατολικοί, πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ανατολικά του νομού υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοδυτικοί 5-6 Μποφόρ, εξασθενημένοι από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα