Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου

07:44 25/10/2013 - Πηγή: Bam

«Αέρα» και φύγαμε για τριήμερο με καλό καιρό! Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή, σε όλη την Ελλάδα, με μικρή εξασθένηση των βοριάδων. Από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Με ηλιοφάνεια η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά, για σήμερα, Παρασκευή, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα, με μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων

στο Αιγαίο. Ο υδράργυρος δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Καλοκαιρία θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, 28η.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός την Παρασκευή στο Λεκανοπέδιο με λίγες νεφώσεις στα βόρεια προάστια. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-5 και στα ανατολικά προάστια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα την Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα, όπου το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 26 Οκτωβρίου

Τοπικές νεφώσεις το Σάββατο, Αγίου Δημητρίου, στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες το πρωί στα δυτικά. Βόρειοι άνεμοι στα δυτικά 3-4 Μποφόρ. Στα ανατολικά 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα