Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 16 Μαΐου

07:30 16/5/2014 - Πηγή: Bam

Κακοκαιρία το απόγευμα – καλοκαιρία το Σαββατοκύριακο των εκλογών! Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή από τα Δυτικά όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα και ίσως να πέσει και χαλάζι.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους έντονα και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους έως 6 Μποφόρ.

Αττική

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθεί τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη με τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα