Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 14 Φεβρουαρίου

07:29 14/2/2014 - Πηγή: Bam

Βαλεντίνος δήθεν ηλιόλουστος! Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν την Παρασκευή στο ανατολικό Αιγαίο και τα ηπειρωτικά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή στο ανατολικό Αιγαίο. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και στα δυτικά και τα νότια καταιγίδες.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Δυτικοί άνεμοι 4-5 Μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες. Βαθμιαία οι νεφώσεις για αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση το βράδυ. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 και τη νύχτα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα το βράδυ 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα