Πρόγνωση καιρού Μ. Πέμπτης, 9 Απριλίου

06:59 9/4/2015 - Πηγή: Bam

Προσεχώς … καλύτερος! Χειμωνιάτικος ο καιρός της Μ. Πέμπτης με βροχές, καταιγίδες κα χιόνια σε όλα τα βουνά της χώρας. Βελτιωμένο καιρό περιμένουμε από αύριο Μ. Παρασκευή, και καλοκαιρία το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Βροχές, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές, κυρίως της Κεντρικής και Βόρειας χώρας, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη. Σποραδικές καταιγίδες στα Νότια. Βόρειοι άνεμοι 8, στο Αιγαίο

8 και τοπικά 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (πάνω από 900 μέτρα). Βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι 6-7, στα ανατολικά 8 και βαθμιαία τοπικά 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά παροδικά αυξημένη το πρωί με πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Στα ορεινά και ημιορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Βόρειοι, βορειοδυτικοί άνεμοι 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα