Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 24 Φεβρουαρίου

07:19 24/2/2014 - Πηγή: Bam

Καλώς ξανάρθες χειμώνα! «Βουτιά» της θερμοκρασίας 4-7 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα βουνά.

Σχεδόν σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας θα χιονίσει. Βοριάδες 6-7 Μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση 4-7 βαθμούς Κελσίου! Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και αύριο, Τρίτη. Βελτίωση από Τετάρτη.

Αττική

Νεφώσεις

με βροχή και πιθανόν σποραδική καταιγίδα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μετά το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Βόρειοι άνεμοι 4-6 και στα ανατολικά από το μεσημέρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με βροχή και πιθανόν σποραδική καταιγίδα. Χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά. Από το μεσημέρι, ωστόσο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με βροχή και καταιγίδα κατά τόπους ισχυρή. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα