Προεδρικά Μπράβο

11:55 4/8/2014 - Πηγή: Bam
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Αμερικής ήταν εξαιρετική, η ομάδα δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να
μην είναι ικανοποιημένος μετά τους αγώνες απέναντι στη Μίλαν, στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών επικοινώνησε μετά το τέλος του τρίτου αγώνα με τον Ισπανό προπονητή και του έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας σε όλο το τουρνουά και την καλή δουλειά, που γίνεται. Διότι, η εικόνα του Ολυμπιακού στα τρία παιχνίδια είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς στην προετοιμασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε συλλόγους που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Αγγλίας και είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ στα θετικά είναι και η γρήγορη ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων, αφού παρουσιάζεται στο γήπεδο ένα αρκετά δεμένο σύνολο με συνοχή, παρά τις προσθαφαιρέσεις που γίνονται και θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα.

Ο Μαρινάκης είναι πολύ ικανοποιημένος βλέποντας την ομάδα να είναι σε πολύ καλό επίπεδο και να δημιουργεί υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια, με τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν και θα είναι με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ισχύ του συνόλου.

(SPORTDAY)
Keywords
Τυχαία Θέματα