Πλάθα: «Ο Ολυμπιακός… φορτσάρει»

17:28 29/1/2014 - Πηγή: Bam

Ο Ζοάν Πλάθα θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο εξής το καλύτερό του πρόσωπο στη σεζόν και περιμένει δύσκολο έργο για την Ουνικάχα στην αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Μια καλύτερη Ουνικάχα σε σχέση με αυτή που έχασε δις από τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας περιμένει

να δει ο Ζοάν Πλάθα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την Πέμπτη για το Top 16 στο ΣΕΦ (21:00).

«Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε τους δις πρωταθλητές Ευρώπης, μια ομάδα από διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να ξεχάσουμε ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε: «Θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν 1-2 μήνες μετά τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τον Ολυμπιακό έχουμε βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση. Αυτός είναι ο στόχος μας στο ΣΕΦ, να δούμε αν έχουμε γίνει καλύτεροι και μπορούμε να σταθούμε καλύτερα σε σχέση με τα άλλα δύο ματς. Η ομάδα που αντιμετωπίζουμε πλησιάζει στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσής της. Ο Ολυμπιακός προετοιμαζόταν στην πρώτη φάση, γι’ αυτό περιμένω διαφορετικά τα παιχνίδια μας στο Top 16».

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ της ομάδας, Ράιαν Τούλσον, τόνισε με τη σειρά του: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πριν τις δύο ήττες μας από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης παίζαμε πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να ελπίζουμε στη νίκη. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε, αλλά με αυτό το σκεπτικό πάμε εκεί. Θα είναι σημαντικό για μας να βοηθήσουμε τους ψηλούς μας, αλλά το κλειδί απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό θα είναι η άμυνα. Θα είναι δύσκολο να τους σταματήσουμε. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε βγάλει πολύ γρήγορα εκτός αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα