Πιο κοντά στα αστέρια ο Θρύλος

15:39 13/8/2019 - Πηγή: Bam
Έτοιμος να ολοκληρώσει το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός.Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:30, Novasports 2) την Μπασακσεχίρ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και καλούνται να υπερασπιστούν το 0-1 της Κωνσταντινούπολης.



Στην 22μελή αποστολή που ανακοινώθηκε χθες υπήρξε μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς ο Κούτρης προτιμήθηκε από τον Σουντανί. Πάντως το πιθανότερο είναι ο διεθνής αριστερός μπακ να «κοπεί» από τη 18άδα μαζί με τους Καραργύρη, Ανδρούτσο και έναν εκ των Σισέ ή Παπαδόπουλου.

Europa League. Επίσης είχε «σφυρίξει» στο Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 για τους ομίλους του Champions League στις 12 Δεκεμβρίου. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα στα playoffs την Πόρτο ή την Κράσνονταρ, με τους «δράκους» να έχουν μεγάλο προβάδισμα μετά το 1-0 στη Ρωσία. Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού, οι Πειραιώτες θα παίξουν απευθείας-χωρίς playoffs-στους ομίλους του Europa League.
Keywords