Μαρτίνς: «Δεν είναι μικρό το διπλό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

00:21 8/8/2019 - Πηγή: Bam
Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ (0-1) τονίζοντας πως παρά την εμφανή πρόοδο της ομάδας του, ο στόχος της πρόκρισης στα playoffs του Champions League δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για:
/-το αν έχει προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός:««Πράγματι σήμερα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγο να κερδίζεις εκτός έδρας, όμως επαναλαμβάνω ότι απομένουν 90 λεπτά στα οποία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί». br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
-τις οκτώ ευρωπαϊκές νίκες του με τον Ολυμπιακό: «Είναι στατιστικά τα οποία δείχνουν ότι είναι καλό να κερδίζεις. Σε σχέση με το που θέλουμε να φτάσουμε, είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι πρωταγωνιστής στην Τουρκία και υποψήφιος για τον τίτλο. Αν θέλουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και ποιοτικοί. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Μαρτίνς, Δεν, Πρέπει,martins, den, prepei