Πήγε για Σμιθ ο Ολυμπιακός!

08:24 9/1/2014 - Πηγή: Bam

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός, λίγο πριν φτάσει σε συμφωνία με τον Τζαμάριο Μουν, επιχείρησε να προσθέσει στο ρόστερ του για αντί-Πέτγουεϊ, τον Αντρέ Σμιθ της Βενέτσια.

Από την Ιταλία ξεκίνησε η αναζήτηση και για τον παίκτη που θα αντικαθιστούσε τον τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν

τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα, με αφορμή και το αυριανό (9/1) παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αρμάνι Μιλάνο, η διοίκηση της ελληνικής ομάδας έκανε πρόταση στην Βενέτσια για τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ, Αντρέ Σμιθ, αλλά τροχοπέδη στάθηκε το υψηλό buy out που είχε στο συμβόλαιό του ο παίκτης.

Αποστολή στο Μιλάνο, Νίκος Ζέρβας

Αν ευσταθούν τα όσα λένε οι ιταλοί, ο Σμιθ ήταν μαζί με τον Μουν οι δύο περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά αυτή που τελεσφόρησε ήταν το δεύτερου, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Βενέτσια. Ο Σμιθ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη (Καρσίγιακα, Καζέρτα και Κρίλια) διανύει φέτος εξαιρετική περίοδο φόρμας με 18 πόντους μέσο όρο σε 14 παιχνίδια (58% δίποντα, 42% τρίποντα και 6,6 ριμπάουντ ανά ματς).

Εν τω μεταξύ, αναφορά στον ιταλικό Τύπο και δη στο ρεπορτάζ της Αρμάνι Μιλάνο, γίνεται και στον σέντερ του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ιταλία με τη φανέλα της Βαρέζε και αποτέλεσε νο1 στόχο του Λούκα Μπάνκι στην ομάδα για την ενίσχυση της φροντ λάιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα