Παρουσίασε Κόιστρα ο Ολυμπιακός

18:14 28/1/2015 - Πηγή: Bam

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Βίτσε Κόιστρα, ο οποίος παρουσιάστηκε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» στον Πειραιά. «Πρόκληση να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό», είπε.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Βίτσε Κόιστρα,

ο οποίος παρουσιάστηκε απ’ τους «ερυθρόλευκους» στα γραφεία του συλλόγου.

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός της ομάδας του Πειραιά επέλεξε το νούμερο 14 στη νέα του φανέλα και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους, με αρχή το Λιγκ Καπ που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στη Γλυφάδα.

«Γνωρίζω τον Ολυμπιακό, ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος που βάζει πάντα στόχο τον πρωταθλητισμό. Είναι πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στην ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας και που έχει στόχο να μείνει στην κορυφή», δήλωσε ο Βίτσε Κόιστρα και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μπάστα μας την πρώτη διοργάνωση που είναι το Λιγκ Καπ και θα βοηθήσω για να πάρουμε τον τίτλο. Θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την πορεία μου στον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε με το Λιγκ Καπ και με όλους τους συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε και για τους υπόλοιπους τίτλους. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο. Είδα τη νέα μου ομάδα στον αγώνα με την Ποσογίλνιτσα. Δεν υπάρχει το κίνητρο της πρόκρισης και αυτό επηρέασε την απόδοση. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα του Ολυμπιακού».

Keywords
Τυχαία Θέματα