Παρέλαση με Κάμπελ

14:13 28/10/2013 - Πηγή: Bam

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την… παρέλαση που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ με πρωταγωνιστή του Τζόελ Κάμπελ.


Παρέλαση έκανε ο Θρύλος. Μπορεί το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ να ανησύχησε το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά σύντομα όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο νταμπλούχος ανταποκρίθηκε όχι τόσο στο

πρώτο μέρος, αλλά ανέβασε ταχύτητα στο β’ μέρος, εκεί που όλοι θα περίμεναν να πέσει λόγω κόπωσης και της υπερπροσπάθειας που είχε καταβάλει η ομάδα την περασμένη Τετάρτη στη Λισσαβώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές, αντί να πέσουν σε δυνάμεις και μετέτρεψαν σε περίπατο το ματς με τους Κρητικούς, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εδώ θα πρέπει να δοθούν τα εύσημα και στον Μίτσελ, μιας και η ομάδα, δεν παρουσιάζει μεταπτώσεις που θα ήταν λογικό να υπάρχουν, με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να λησμονεί κανείς και το βάθος του ρόστερ που έχει ο Θρύλος.

Ο Ολυμπιακός καθάρισε αυτό το ματς, γιατί πάντοτε σε αυτά τα παιχνίδια, όπως είχα υπογραμμίσει από την έναρξη της σεζόν, κάποιος από τους παίκτες που διαθέτει, θα το καθαρίζει. Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ήταν η σειρά του Κάμπελ με τέσσερις ασίστ για γκολ, για να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή.

Ο Κάμπελ δείχνει γιατί τον θέλει στην Αρσεναλ ο Βενγκέρ και πώς μπορεί να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του, προσφέροντας έτοιμα γκολ. Ο ΟΦΗ, από την άλλη μεριά, κατέβηκε να μη φάει πολλά, τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος παραιτήθηκε απ' αυτό το ματς.

Άλλη μια πεντάρα φέτος για τον Ολυμπιακό, που πλέον πάει στο ντέρμπι της Λεωφόρου, έχοντας μόνον μια ισοπαλία μετά από εννέα αγωνιστικές, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, για να αποδείξει και μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, την κυριαρχία και την ανωτερότητά του. Στο χέρι του είναι όλα...

Keywords
Τυχαία Θέματα