Πάει για την υπέρβαση…

06:39 16/12/2014 - Πηγή: Bam

Στηριζόμενος στην πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη στις 19:00 τη Γαλατάσαραϊ στη ρεβάνς του 1-3 σετ της Κωνσταντινούπολης.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο των «16» του CEV Cup βόλεϊ γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται

νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να στείλουν το ματς στο «χρυσό» σετ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι αθλήτριες του Γιάννη Νικολάκη θα έχουν ως σύμμαχο τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα που βρίσκονται αυτή την εποχή στην Ελλάδα και θα δώσουν το «παρών» στο κλειστό του Ρέντη.

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Η εμφάνιση που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη μας δίνει ελπίδες να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη υπομονή και συγκέντρωση. Ένα στοιχείο παραπάνω που έχω ζητήσει από την ομάδα είναι και λίγο ρίσκο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Σίγουρα, το πρώτο σετ είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πορεία του παιχνιδιού, όσον αφορά την ψυχολογία και την εξέλιξη της αναμέτρησης. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, γιατί σίγουρα θα δώσει μια ώθηση στην ομάδα και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, όπως έγινε και στην Τουρκία. Πάμε για το θαύμα. Θα "κυνηγήσουμε" αυτή την πρόκριση».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε πως: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Γαλατάσαραϊ είναι πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στην Τουρκία και θέλουμε να επαναλάβουμε το ίδιο και στην έδρα μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Σίγουρα και οι δυο ομάδες γνωρίζουν η μια την άλλη. Άμα προσέξουμε την τακτική μας και πιέσουμε στο σέρβις την τούρκικη ομάδα, σίγουρα θα μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε μια καλή νίκη και να πάμε στο "χρυσό" σετ. Θεωρώ ότι θα μπούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/paei-gia-tin-uperbasi/801736

Keywords
Τυχαία Θέματα