Ούρος, ο ιδανικός

13:32 30/8/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Ποτέ καμία μεταγραφή δεν βγαίνει σωστή ή λάθος πριν ο παίκτης πατήσει στο προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας. Για να πιάσει ένας ποδοσφαιριστής παίζουν πολλά ρόλο, μεταξύ των οποίων η σχέση του με τον προπονητή ή τους προπονητές που θα έχει, η χημεία του με τους συμπαίκτες του, ακόμα και η προσαρμογή του στα δεδομένα της χώρας που έρχεται.

Χωρίς, λοιπόν, να μπορούμε να πούμε αν ο Τζούρτζεβιτς θα αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό είναι σίγουρο πως σαν κίνηση μοιάζει ιδανική
για πολλούς και διάφορους λόγους. Κατ’ αρχάς είναι στα πολύ πάνω του το καλοκαίρι που διανύουμε. Είναι στην καλύτερή του φάση. Έχει βάλει 7 γκολ σε 11 παιχνίδια, ενώ προέρχεται και από μια σεζόν γεμάτη γκολ. Δεύτερον, είναι στην καλύτερη ηλικία για να κάνει το ξεπέταγμά του. Στα 23 του είναι στο φουλ φιλόδοξος και γκαζωμένος για να εκτινάξει την ποδοσφαιρική του μετοχή στα ύψη.

Σόρι, αλλά από κάποιον που θα ερχόταν για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα προτιμώ έναν παίκτη με μάτι να γυαλίζει και όρεξη να αφήσει το στίγμα του στη νέα του ομάδα. Πέρα απ’ όλα αυτά και ποδοσφαιρικά έχει πολλή λογική η κίνηση αυτή. Ο Τζούρτζεβιτς δεν είναι φορ κολόνα μέσα στην περιοχή. Μπορεί να παίξει και μόνος του στην κορυφή αλλά μπορεί να κινηθεί και ως περιφερειακός αλλά και ακραίος επιθετικός, συμπληρώνοντας και τον Εμενίκε όταν είναι και αυτός απόλυτα έτοιμος. Με άλλα λόγια είναι ένας παίκτης που λύνει τα χέρια του Χάσι και του επιτρέπει να φτιάξει πολλά διαφορετικά πράγματα στην επίθεσή του. Είτε παίζει με δύο, είτε παίζει με τρεις, είτε παίζει με έναν μπροστά ο Σέρβος είναι ιδανικός.

Με άλλα λόγια, μάγκες, το πράγμα αγριεύει και γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Και δεν μιλάω βέβαια για την Ελλάδα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική των θηρίων ομάδα στην Ευρώπη. Και προς τα εκεί το πάει…
Keywords
Τυχαία Θέματα