Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή»

09:06 21/1/2016 - Πηγή: Bam
Δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή, λέει ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του, τονίζοντας ότι σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα.

Με αφορμή την κλήση του σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με βάση το άρθρο που λέει ότι θα μπορούσε να προκληθεί σωματική βλάβη από τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί, ο Ολυμπιακός
τονίζει με ανακοίνωση του ότι από το οπτικοακουστικό υλικό δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με την κλήση της σε απολογία για τον αγώνα Πλατανιάς - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διευκρινίζει τα εξής:

Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει απο το οπτικοακουστικό υλικό και απο τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/olumpiakos-den-upirkse-kindunos-gia-ti-swmatiki-akeraiotita-podosfairisti/3136661

Keywords
Τυχαία Θέματα