«Όλος ο κόσμος στου Ρέντη»

07:37 28/10/2013 - Πηγή: Bam

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπελογκόριε για το Τσάμπιονς Λιγκ απεύθυναν οι «ερυθρόλευκοι» και υποσχέθηκαν θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Να γεμίσουν το Ρέντη στο δύσκολο ματς κόντρα στην Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ για το Champions League προέτρεψαν τον κόσμο του Ολυμπιακού

διοίκηση και τα μέλη της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν πως η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, ενώ υποσχέθηκαν όλοι θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος τονίζοντας:

«Ο Ολυμπιακός επέστρεψε φέτος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και την Τετάρτη δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Ρέντη μ’ αντίπαλο την ρωσική Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και από τα φαβορί για την κατάκτηση του ChampionsLeague. Το μπάτζετ της είναι τεράστιο και διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να παρακολουθήσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Καζάζη στάθηκε στην δύναμη που δίνει ο κόσμος στην ομάδα:

«Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Θεωρώ ότι η ομάδα μας αποδίδει πολύ καλύτερα έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο. Αυτό το έχω ζήσει και ως παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι μοναδικό. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο Ρέντη την Τετάρτη για να δει έναν σπουδαίο αγώνα που είναι σίγουρο πως το θέαμα του θα τον καθηλώσει»

Τέλος, ο Βασίλης Κουρνέτας αναφέρθηκε στις χαρές που έχει δώσει η ομάδα στον κόσμο, αλλά και την στήριξη που απολαμβάνει απ' αυτόν:

«Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει να επιδείξει μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές και έχει δώσει πολύ χαρά στον κόσμο της. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγαπούν και στηρίζουν πάντα την ομάδα μας και τους καλούμε στο ματς με την Μπελογκόριε για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα