Όλοι μαζί για το 44ο!

23:24 11/9/2016 - Πηγή: Bam
Έχω πολύ καιρό να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα για όχι αγωνιστικούς λόγους. Σε αυτή την πρεμιέρα υπάρχει μεγάλη προσμονή και συσπείρωση από όλους τους Ολυμπιακούς.

Βιαστήκαν πολύ να γράψουν για τιμωρίες, για αφαίρεση τίτλων(!) και υποβιβασμούς. Έβγαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη το απωθημένο τους και τον πραγματικό λόγο που χτυπάνε. Δεν ήξεραν όμως γιατί ακόμα και όσοι κατά καιρούς δήλωναν Ολυμπιακοί ήταν εντελώς περαστικοί από τις εξέδρες και το οπαδικό κίνημα και δη την Θύρα 7, πως ο κόσμος του Ολυμπιακού
σε κάτι τέτοια συσπειρώνετε και δρα! Αυτό θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε και να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που κατάφεραν να μας συσπειρώσουν. Έτσι ο Ναός μας στην πρεμιέρα θα βράζει και θα δείξει σε όλους πως κόσμος, διοίκηση και ομάδα είμαστε μια γροθιά και έτοιμοι να κατακτήσουμε και το 44ο πρωτάθλημα. Φαβορί για τον τίτλο είναι και πάλι ο Ολυμπιακός, όσο πόλεμο και αν του κάνουν! Όσο για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει, θα πάρουν και αυτοί τις απαντήσεις τους! Δικαιοσύνη και νομιμότητα κύριοι! Δεν πρόκειται να δεχτούμε τίποτα άλλο! Αν κάνετε το λάθος να χτυπήσετε βρόμικα τον Ολυμπιακό θα μας βρείτε απέναντι σας. Κλείνω με ποδόσφαιρο και περιμένω να έχει η ομάδα την ίδια αίσθηση με την εξέδρα και να τους χορτάσει γκολ. Με το καλημέρα, στο γήπεδο και στην εξέδρα να δει όλη η Ελλάδα τους πρωταθλητές και αυτής της χρονιάς!

Akatanomastos7
Keywords
Τυχαία Θέματα