«Όλοι φοβούνται Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

09:05 14/4/2014 - Πηγή: Bam

Καμία ομάδα δεν θα ήθελε να έχει αντίπαλο στα προημιτελικά έναν εκ των «αιωνίων», όπως παραδέχτηκε ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Έστω και με μειονέκτημα έδρας, οι ελληνικές ομάδες δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ευκταίος αντίπαλος στα play offs της Ευρωλίγκας. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είναι χαρούμενος που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά

την σαφώς πιο αδύναμη αλλά υπολογίσιμη Γαλατάσαραϊ.

«Ίσως η Γαλατάσαραϊ να ήταν η πιο ασταθής από τις ομάδες που πέρασαν στα προημιτελικά, αλλά για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Έχουμε δει πολλές φορές ομάδες να προκρίνονται ως πρώτες από το Top 16 και να αποκλείονται στα play offs από κάποιον αντίπαλο για τον οποίο δεν μιλά κανένας κι όχι από μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, για παράδειγμα, που ήταν τρίτοι ή τέταρτοι αλλά όλοι τους φοβούνται. Πρέπει να σεβαστούμε τη Γαλατάσαραϊ όπως θα κάναμε και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γιατί διαφορετικά θα δυσκολέψουμε τη ζωή μας», δήλωσε σε συνέντευξή του στην καταλανική «Sport» ο Βραζιλιάνος γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα