ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ... ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ

12:02 3/12/2014 - Πηγή: Bam

Kαλημέρα μάγκες μου. Υποβάλλω τα σέβη μου και μπαίνω απευθείας στο παρασύνθημα. Πολύ ψωμί έχει η ιστορία του Χιου Ντάλας και εγώ σας τα ξεφουρνίζω όλα. Καταρχάς, έχω να σας πληροφορήσω ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να τον τελειώσει. Οχι μόνο από τους ορισμούς, που μόνος του παραιτήθηκε, αλλά και γενικώς. Ολοκληρωτικά. Ποια εκπαίδευση τώρα από Σκωτία και κουραφέξαλα; Για διαζύγιο πάει η δουλειά και θα έχει εκδοθεί μέχρι τις 15 του μήνα. Εδώ όμως υπάρχουν ζητήματα. Τι γίνεται με την αποζημίωση; Θα φορτώσουμε κι άλλο βαρίδι μετά τον Ρανιέρι; Οχι κύριοι.

Οπως έμαθα, ο Ντάλας δεν έχει υπογράψει κανονικό κλειστό συμβόλαιο, σαν αυτά των προπονητών. Μία υποτυπώδη σύμβαση, κάτι σαν συμφωνητικό, είχε υπογράψει στο ξεκίνημα και η οποία ούτε ρήτρες έχει ούτε αποζημιώσεις. Μόνο και μόνο για να πληρώνεται δηλαδή τον μισθό του κάθε μήνα κανονικά και με το νόμο. Μισθός που όπως είχε ειπωθεί στο δου σου, άγγιζε τα 15 χιλιάρικα μηνιαίως. Ο Ντάλας λοιπόν μας τελειώνει.. Μπορεί να του δώσουν και κατιτίς παραπάνω έτσι για να μην ανοίξουν πόλεμο μαζί του και κάπως έτσι θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το επόμενο πρωί

Η διαδικασία είναι γνωστή και έχει ήδη κινητοποιηθεί: ο Ανδριανός λέει τα δικά του και η ΕΠΟ τα δικά της για το νομοσχέδιο και έρχονται ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Αυτό που δεν είναι γνωστό και το λέω εγώ, είναι το πραγματικό «σχέδιο». Σύμφωνα λοιπόν με το... χρονοδιάγραμμα που υπέπεσε στην αντίληψή μου, η Ελλάδα -αν ως τότε δεν βρεθεί λύση- θα αποκλειστεί από τη ΦΙΦΑ την επόμενη μέρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ. Δηλαδή το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου.

Στο καπάκι

Η ΦΙΦΑ θα αφήσει δηλαδή να περάσουν τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς τελειώνουν οι φάσεις των ομίλων και μετά αργούν τα επόμενα. Από το νέο έτος θα ξαναπαίξουν έξω οι ομάδες μας, το ίδιο και η Εθνική. Κι έτσι θα αποκλειστεί τώρα η Ελλάδα, χωρίς να την πληρώσουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Εθνική. Αυτή θα είναι και η deadline για την εύρεση λύσης μεταξύ των εμπλεκόμενων, αλλοδαπών και Ελλήνων: το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου. Αλλιώς, το κείμενο του αποκλεισμού της Ελλάδας θα αναρτηθεί καπάκι στο σάιτ της ΦΙΦΑ...

Οι λάτρεις της ίντριγκας χάνουν την ευκαιρία να δουν απόψε Μανιάτη και Τζαβέλλα δίπλα-δίπλα για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ, καθότι ο δεύτερος αποκλείστηκε από τον Αγγελο. Σκεφτείτε ότι στο μοναδικό ματς που κλήθηκε ο Τζαβέλλας έκτοτε στην Εθνική ήταν κόντρα στη Ρουμανία, που ο Μανιάτης ήταν τραυματίας.

Σας αρέσουν αυτά, έ; Ξέρω, ξέρω..

Φοβάται... πιστολιές

Συνεχίζω με τα του Ντάλας. Ξέρετε τι φοβάται ο Σαρρής σε όλη αυτή την ιστορία του επικείμενου διαζυγίου με τον Σκωτσέζο; Μην πάει το θέμα στο εκδικητικό και αρχίσουν και τρώνε τίποτα... πιστολιές από τη διαιτησία οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Διότι μην ξεχνάμε ότι ο Ντάλας στην ΟΥΕΦΑ είναι πανίσχυρος. Θα περιμένει λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να περάσουν πρώτα τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα και μετά θα προχωρήσουν τα του διαζυγίου, όσο πιο «απαλά» γίνεται...

Πέντε μάνατζερ

Λάου λάου το πάει η ΕΠΟ το θέμα προπονητή και δεν βλέπω εξέλιξη στο τρέχον έτος. Μάλλον από Γενάρη πάμε. Οι προτάσεις βέβαια πέφτουν βροχή. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε διαφορετικοί μάνατζερ έχουν προτείνει τον Σούστερ. Ενας από αυτούς πρότεινε και τον Λαμπαντία, ποντάροντας στο γεγονός ότι το γερμανικό μοντέλο παλαιότερα είχε επιτυχία στην Εθνική. Νομίζω όμως ότι καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχει τύχη. Εχει δρόμο ακόμα η υπόθεση...

Η ΕΠΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΦΙΦΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΠΛΑΤΕΡ;

Εκλεισε

Φρέσκο νέο: τελείωσε και επίσημα η πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων. Ο Σαρρής έκανε εκτελεστική γραμματεία διά περιφοράς και τον πέρασε. Καλύφθηκε λοιπόν το κενό. «Και στην κάτω των 15 ετών τι γίνεται;», ρώτησα τις πηγές μου. «Προς το παρόν Ιορδανίδης και βλέπουμε», μου απάντησαν.

πηγή:SPORTDAY (Nέα στήλη "ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ")

Keywords
Τυχαία Θέματα