«Ο Ολυμπιακός θα θέλει εκδίκηση»

20:21 4/3/2014 - Πηγή: Bam

Έναν αποφασισμένο Ολυμπιακό, που θα θέλει νίκη για τον επιπλέον λόγο της εκδίκησης μετά το -30 του πρώτου γύρου περιμένει την Πέμπτη στο ΣΕΦ ο προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι.

Πολύ δύσκολη βραδιά, τόσο λόγω της δυναμικής του Ολυμπιακού όσο και της διάθεσής του να πάρει ρεβάνς για την συντριβή του στην Ιταλία περιμένει ο προπονητής της Εμπόριο

Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, στον αγώνα των δύο ομάδων την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

«Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό πολύ αποφασισμένο να πάρει ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 30 πόντων στο Μιλάνο. Λόγω της βαθμολογίας, το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνει πολλά. Θα είναι μια κλασική μάχη Ευρωλίγκας. Απέναντι στον δις πρωταθλητή Ευρώπης και απέναντι σε παίκτες ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα όριά μας για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη που έχουμε τόση ανάγκη και θα διασφαλίσει τη θέση μας», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο ψηλός της ιταλικής ομάδας, Νικολό Μέλι, ανέφερε με τη σειρά του στο ίδιο μήκος κύματος: «Θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 θεατές και ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο κίνητρο τόσο για τη μάχη της πρόκρισης, όσο και για ό,τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο, όταν έχασε με 30 πόντους. Συνήθως χάνουν μια φορά το χρόνο στην έδρα τους και φέτος έχουν ήδη χάσει από την Μπαρτσελόνα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια νίκη που θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα