Ο Γιαννιώτης πρεσβευτής των αθλημάτων του υγρού στίβου

06:51 9/3/2017 - Πηγή: Bam
Πρεσβευτής και λαμπαδηφόρος των αθλημάτων της ΚΟΕ, θα είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης, με την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία!

Ο κορυφαίος μας αθλητής, ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και Παγκόσμιος πρωταθλητής του OPEN WATER, η σημαία του ελληνικού υγρού στίβου διεθνώς, συναντήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο στον οποίο και εξέφρασε
τη μεγάλη του χαρά για την τιμή που του γίνεται, να βοηθήσει στην κατεύθυνση της μεταλαμπάδευσης των αρχών, αξιών και ιδανικών του Αθλητισμού, στο σύνολο των αθλημάτων της ΚΟΕ.

Ο Γιαννιώτης, με πρόγραμμα που θα καταρτιστεί για όλη την ελληνική επικράτεια και όλα τα αθλήματα της Ομοσπονδίας, θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει το φάρο προσέλκυσης και διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών και αθλητριών, στους αγώνες και τα καμπ προετοιμασίας τους.

Με τον τρόπο αυτό, ο Σπύρος Γιαννιώτης, αποδεικνύει και έμπρακτα τη βούληση του να παραμείνει και να προσφέρει από άλλα μετερίζια στα αθλήματα της ΚΟΕ, όπως αυτή είχε εκφραστεί αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και ολοκληρώθηκε η ένδοξη και γεμάτη διακρίσεις αθλητική του διαδρομή.

Η εξέλιξη αυτή, πιστοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο και την επιθυμία της ΚΟΕ, όπως αυτή εκφράστηκε με σαφήνεια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού από τον Πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο, να συνεχίσει δηλαδή ο Σπύρος να ανήκει ενεργά στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Ομοσπονδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα