Ο δήμιος του Ολυμπιακού θυμάται

18:41 27/4/2014 - Πηγή: Bam

Προ ημερών συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τη νίκη της Μπανταλόνα επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Τελ Αβίβ και ο δήμιος των Πειραιωτών, Κορνίλιους Τόμπσον, μίλησε για αυτό και τον… τρελό «Ζοτς».

Ο Κορνίλιους Τόμπσον είχε πετύχει το 1994 το τρίποντο που είχε χαρίσει στην Μπανταλόνα την Ευρωλίγκα απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του Τελ Αβίβ. Είκοσι χρόνια μετά και με αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο

αυτή, ο Αμερικανός, που πλέον έχει μεγάλη επιχείρηση με πάρκινγκ στο Τέξας, μίλησε στην El Mundo Deportivo.

«Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη τη μέρα, αλλά ειδικά τη χαρά των φιλάθλων. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ήμασταν κάτι παραπάνω από ομάδα, ήμασταν οικογένεια. Ήταν γραφτό να πετύχουμε κάτι τόσο σπουδαίο κι αδράξαμε την ευκαιρία», τόνισε.

«Ο τελικός δεν ήταν όμορφος αγώνας, ήταν ένας πόλεμος. Παίξαμε σκληρά κι έξυπνα και πέτυχα εκείνο το τρίποντο που έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε νιώσει πολύ άσχημα όταν είχαμε χάσει τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη, αλά μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και την εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό το παιχνίδι στιγμάτισε την καριέρα μου», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνεργασία του με τον τότε προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Ήταν λόγο τρελός, αλλά ήταν ξεκάθαρο τι ήθελε από μας και ήξερε να κερδίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα