Ο "δικός" μας Γιώργος Τσάμπρας υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

13:02 2/6/2015 - Πηγή: Bam

Ο αγαπητός μας συνάδελφος Γιώργος Τσάμπρας είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ (3 & 4/6 απο τις 8.00 π.μ ως τη δύση του ηλίου) με το ψηφοδέλτιο "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" και στέλνει το δικό του μήνυμα στους συναδέλφους:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ,

με το ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», επειδή πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση που μαστίζει τον κλάδο μας. Μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες, οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια δείγματα της δουλειάς μας και «δικαιούμαστε» να ζητούμε και πάλι την ψήφο σας. Προσωπικά, αυτό που σας ζητώ, είναι να δώσετε ένα βροντερό «παρών» σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές. Και όσοι από εσάς με γνωρίζετε και με εκτιμάτε, ως άνθρωπο και ως δημοσιογράφο, δώστε μου, με την ψήφο σας, την ευκαιρία να σας εκπροσωπώ στα όργανα της Ένωσής μας.

Γιώργος Τσάμπρας - «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»

Ακολουθεί βιογραφικό σημείωμα:

Ο Γιώργος Τσάμπρας είναι, από το 2009 μέχρι σήμερα, διευθυντής ενημέρωσης του ΣΠΟΡ FM 94,6. Έχει διατελέσει, επίσης, διευθυντής ειδήσεων στο NEW CHANNEL, διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «freeSPORTDAY» και αρχισυντάκτης- παρουσιαστής ειδήσεων στο TEMPO. Η δημοσιογραφική του καριέρα άρχισε από την κρατική ραδιοτηλεόραση, όπου παρουσίαζε, στην ΕΤ 1, την εκπομπή «Κοντά στον αγρότη» και στην ΕΡΑ την εκπομπή «Κάμπος βουνό και Θάλασσα». Εκτός των άλλων δημοσιογραφικών δραστηριοτήτων του, είναι ερευνητής της παραδοσιακής μας μουσικής και διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες δισκοθήκες, ενώ από το 1988 μέχρι σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει μια από τις αρχαιότερες εκπομπές του ραδιοφώνου, με δημοτικά τραγούδια. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής σε ΙΕΚ, ΚΕΚ και σε σχολές δημοσιογραφίας.

Keywords
Αναζητήσεις
τσάμπρας γιώργος σπορ fm, τσαμπρας γιωργος βιογραφικο
Τυχαία Θέματα