Νύφη σκότωσε το γαμπρό μετά το γάμο

10:15 12/9/2013 - Πηγή: Bam

Σοκ στις ΗΠΑ. Μία 22χρονη Αμερικανίδα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, λίγο μετά το γάμο τους. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ έσπρωξε τον 25χρονο Κόντι Τζόνσον στο γκρεμό.

Ματωμένα κουφέτα. Νεόνυμφη Αμερικανίδα σκότωσε τον άνδρα της, μόλις οκτώ ημέρες μετά τον γάμο τους. Ο λόγος για την 22χρονη Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ, που ομολόγησε ότι

έσπρωξε τον 25χρονο σύζυγό της, Κόντι Τζόνσον στο γκρεμό.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι νεόνυμφοι είχαν πάει για περίπατο στο εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μοντάνα, όταν άρχισαν να καβγαδίζουν.

Κάποια στιγμή, ο Κόντι Τζόνσον άρπαξε τη Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ από το χέρι.

Εκείνη, αντί να απομακρυνθεί από το σημείο παρέμεινε. Ήταν πολύ θυμωμένη για να φύγει.

Και όταν ο άντρας της πλησίασε την άκρη ενός γκρεμού, πλησίασε και τον έσπρωξε με τα δύο της χέρια, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Τότε η Γκράχαμ εγκατέλειψε το σημείο και τις επόμενες ημέρες έκανε ό,τι μπορούσε για να συγκαλύψει το έγκλημα.

Στους πράκτορες του FBIπου ερευνούσαν την υπόθεση, ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που είδε τον άντρα της ήταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό απομακρυνόταν από το σπίτι τους.

Ωστόσο, οι ερευνητές δεν πίστεψαν τα λεγόμενά της και την θεώρησαν ύποπτη. Όπως αποδείχθηκε είχαν δίκιο. Η Γκράχαμ στο τέλος «λύγισε» και ομολόγησε την πράξη της.

Είπε ότι στις 7 Ιουλίου είχε πάει με τον σύζυγό της στο πάρκο Γκλάσιερ Μοντάνα. Εκεί φιλονίκησαν και τον έσπρωξε στο γκρεμό.

Τώρα, η νεόνυμφη συζυγοκτόνος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία δευτέρου βαθμού και στην περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης.

Φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν στις Αρχές ότι η Γκράχαμ είχε, μάλλον, μετανιώσει για το γάμο της και σκόπευε να το αποκαλύψει σύντομα στο θύμα.

Δείτε σχετικό video :

https://www.youtube.com/watch?v=AGSSpE5G6gs

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα