Νέα ταλαιπωρία των οδηγών στην Αθηνών-Λαμίας!

16:36 31/12/2014 - Πηγή: Bam

Παραμένουν τα προβλήματα από το κύμα βαρυχειμωνιάς στην εκπνοή του 2014! Αυτή την ώρα σχηματίζονται «ουρές» στην έξοδο της εθνικής προς Λαμία από το 90ό μέχρι το 130ό χιλιόμετρο στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας. Αιτία, η χιονόπτωση και η οδήγηση, υποχρεωτικά, με χρήση αλυσίδων.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, λόγω χιονόπτωσης. Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Πεντέλης – Νέας Μάκρης, καθώς και από Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια. Κανονικά διεξάγεται από τα ξημερώματα η κίνηση στην εθνική

οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα συνέλθει για πρώτη φορά η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχάλης Θεοχαρίδης, ορκίστηκε υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών.

Έως τις 6 το απόγευμα ανοιχτά σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα. Αύριο μία, και μεθαύριο δύο του μηνός, όλα τα μαγαζιά θα μείνουν κλειστά.

Η Νέα Ζηλανδία καλωσόρισε πρώτη από όλο τον κόσμο το 2015. Η επόμενη χώρα είναι η Αυστραλία και θα ακολουθήσουν με βάση τις «ζώνες ώρας» τα κράτη της Ανατολικής Ασίας.

ΚΑΙΡΟΣ: Χιονοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα, αύριο Πρωτοχρονιά. Με χιονόνερο ή χιόνι η πρώτη μέρα του 2015 στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από μείον 1 έως τέσσερις βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα