Να περάσει ο επόμενος

01:01 3/8/2017 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου δεν πετάει στα ουράνια από την εμφάνιση του Ολυμπιακού αλλά είναι σίγουρος πως με μια καλύτερη εμφάνιση και ο επόμενος θα αποκλειστεί για να βρεθεί ο Θρύλος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η καλή δουλειά είχε γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα. Εκεί που οι παίκτες του Ολυμπιακού
καθάρισαν την πρόκριση και εδώ απλά τελείωσε η δουλειά. Το «απλά’ σηκώνει μπόλικη συζήτηση. Η Παρτίζαν ήρθε για να το παλέψε4ι και το πάλεψε μέχρι εκεί που την έπαιρνε. Βγήκε μπροστά και με τον Γιάνκοβιτς σε καλό βράδυ λίγο έλλειψε να κάνει την ζημιά. Η ποιότητα των παικτών του ολυμπιακού ήταν εκείνη που δεν την άφησε να τα γυρίσει όλα τούμπα.

Η φοβερή σέντρα του Κούτρη και η στριφτή κεφαλιά του Φορτούνη έγραψαν τους τίτλους τέλους σχετικά με την πρόκριση. Χωρίς περιστροφές γράφω ότι το κέντρο δεν δούλεψε καλά παρά την διάθεση να προσφέρει που είχε ο Οφόε. Ο Φορτούνης ήταν επηρεασμένος από τα προβλήματα στο στομάχι και δεν βοήθησε στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ούτε ο Μάριν που είχε διάθεση μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Γενικά φάνηκε πως οι παίκτες του ολυμπιακού αιφνιδιάστηκαν από το πάθος και την ορμητικότητα των παικτών της Παρτίζαν. Ετσι η διάθεση του Καρσελά που δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην άμυνα των Σέρβων πέρασε ανεκμετάλλευτη. Όλοι καταλάβαμε όμως τι θα κάνει στην συνέχεια Ο Μαροκινός όταν θα παίρνει την μπάλα μπροστά και έχει μέτωπο στον αντίπαλο. Με σωστές τοποθετήσεις και ψυχραιμία ο Βούκοβιτς που θέλει ακόμα δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμος. Μού άρεσε πάλι σ το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε ο Ζντίελαρ.

Τώρα ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στην κλήρωση δεν φαίνεται να πέφτουμε πάνω σε κάποιο μεγαθήριο. Ίσως να μην είναι καν της ποιότητας που είχαν οι Σέρβοι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει συμμετοχή στους ομίλους και ακόμα καλύτερη εμφάνιση.
Keywords
Τυχαία Θέματα