Μίτσελ: «Κάναμε πρόοδο και συνεχίζουμε»

23:09 26/7/2013 - Πηγή: Bam

Σχετικά ικανοποιημένος έμεινε ο Μίτσελ από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στη φιλική ισοπαλία απέναντι στη Στουτγκάρδη. «Αστέρι ο Σαβιόλα», δήλωσε ο Ισπανός για τον Αργεντινό επιθετικό.

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Μίτσελ, από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στην ισόπαλη αναμέτρηση (0-0) απέναντι στη Στουτγκάρδη. Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε

ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, ενώ χαρακτήρισε «αστέρι» τον Χαβιέ Σαβιόλα.

«Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια έτσι ώστε να έρθουν και τα γκολ. Κάνουμε πρόοδο, όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε», ήταν το σχόλιο του Μίτσελ για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί γερμανικού εδάφους.

Για τις μεταγραφές που «έκλεισαν» τις τελευταίες μέρες: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και σε αυτό το κομμάτι. Φέραμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο κάτι που βλέπουμε ήδη από τις προπονήσεις».

Για τον Χαβιέ Σαβιόλα: «Σίγουρα, είναι ένα αστέρι και ήδη τον καλωσορίσαμε στην ομάδα, φυσικά και θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει, επίσης, να δουλέψει μαζί με έναν παίκτη που θέλουμε να τον κάνουμε “αστέρι”,τον Μήτρογλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα