Μεθυσμένοι μυστικοί πράκτορες τράκαραν σε φράχτη στο Λευκό Οίκο!

10:43 12/3/2015 - Πηγή: Bam

Τραγελαφικές καταστάσεις αμαυρώνουν τη φήμη της Μυστικής Υπηρεσίας, υπεύθυνης για τη φύλαξη του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ. Μεθυσμένοι πράκτορες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στον Λευκό Οίκο.

Αποκαλύψεις-ντροπή για το άλλοτε καμάρι των αμερικανικών αρχών ασφαλείας, την περίφημη Μυστική Υπηρεσία, αρμόδια για τη φύλαξη του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Δημοσίευμα της Washington

Post αποκαλύπτει ότι στις 4 Μαρτίου δύο πράκτορες υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στην περίφραξη του Λευκού Οίκου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αξιωματικοί που ήταν παρόντες στον Λευκό Οίκο προσπάθησαν να σταματήσουν τους συναδέλφους τους, που οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο και να τους κάνουν αλκοτέστ.

«Είναι σε εξέλιξη έρευνα για το συμβάν» επιβεβαίωσε στην Washington Post ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, Μπράιαν Λίρι, τονίζοντας ότι της υπόθεσης έχει επιληφθεί ο Γενικός Επιθεωρητής του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS).

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο πρακτόρων που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό είναι υπεύθυνος για την προστασία των συμβούλων του προέδρου Ομπάμα.

Το τελευταίο διάστημα μία σειρά από αρνητικά γεγονότα έχουν αμαυρώσει τη φήμη της ελίτ των μυστικών υπηρεσιών, που αριθμεί περίπου 6.500 άνδρες και γυναίκες με καθήκον τη μόνιμη προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, του αντιπροέδρου και περίπου 30 μελών της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πρωταγωνίστησαν σε σκάνδαλα με ιερόδουλες, ενώ η επιχειρησιακή της αξιοπιστία επλήγη σοβαρότατα το περασμένο φθινόπωρο.

Τότε, ένας πολίτης που κράδαινε μαχαίρι παραβίασε τον προστατευτικό (;) φράχτη του Λευκού Οίκου, διένυσε δεκάδες μέτρα, εισέβαλε στον Λευκό Οίκο και συνελήφθη σε δωμάτιο υποδοχής.



Δείτε το video: http://www.youtube.com/watch?v=WuhvU-6LkYA

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα