Με τους «ερυθρόλευκους» διεθνείς οι Νέοι

20:56 29/6/2014 - Πηγή: Bam
Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου θα ενσωματωθούν την Δευτέρα (30/6) στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών και θα βρίσκονται στην διάθεση του Κώστα Μίσσα.Η Εθνική Νέων Ανδρών θα ταξιδέψει την Δευτέρα (30/6) για το Ηράκλειο έχοντας 15 παίκτες στην αποστολή της, καθώς ο Κώστας Μίσσας ενημερώθηκε πως οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν σε αυτήν. «Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο ότι οι παίκτες θα
είναι στη διάθεσή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, κάτι που σίγουρα είναι θετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τα παιδιά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Πέραν των Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Ανδρέα Χριστοδούλου στην αποστολή της Εθνικής που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο θα βρίσκονται και οι Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος και Κώστας Φακοπουλίδης.

Η «γαλανόλευκη» θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια (3-5/7) και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα