Με το μυαλό στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

14:12 2/3/2014 - Πηγή: Bam

Με το βλέμμα στην επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Προ Ρέκο στις 9/4, ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-3 της Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο και διατήρησε το απόλυτο στην Α1 πόλο των ανδρών.

Χωρίς να ανεβάσει ρυθμό ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ιωνικό κολυμβητήριο με σκορ 14-3 κόντρα στο Χίο και συνέχισε το απόλυτο νικών στην Α1 των ανδρών.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντιμετώπισαν

γνώριμες καταστάσεις, όπως σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος, και δίχως να πιάσουν υψηλή απόδοση «καθάρισαν» εύκολα την αναμέτρηση, φεύγοντας στην κόντρα αρκετές φορές και προσπαθώντας να βγάλουν ορισμένες θεαματικές φάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και προετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Προ Ρέκο στις 9/4, όπου στόχος είναι η τρίτη σερί ευρωπαϊκή νίκη και η διατήρηση ελπίδων πρόκρισης στο φάιναλ σιξ της Βαρκελώνης.

Αντίθετα, η Χίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή και όπως έχουν δηλώσει στόχος τους είναι να ευχαριστηθούν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Μάκης Μικέδης χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-3, 2-4, 1-3

Keywords
Τυχαία Θέματα