Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία

00:18 6/6/2015 - Πηγή: Bam

Χωρίς Λαφαγέτ και Παπαπέτρου άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τη Κυριακή. Ανέβηκε ο Πέτγουεϊ, 1500 τα εισιτήρια που έχουν μείνει.

Με τρία προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό των

πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τη προσεχή Κυριακή (19:30). Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είδε τρεις παίκτες του, τους Όλιβερ Λαφαγέτ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Μπρεντ Πέτγουεϊ να μην προπονούνται σε φουλ ρυθμούς για διάφορους λόγους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει στομαχικές διαταραχές και δε μπόρεσε να γυμναστεί, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως αύριο θα τα καταφέρει και θα δώσει το παρών στον τελικό. Ο Παπαπέτρου, έχει ακόμα ενοχλήσεις στη ποδοκνημική και πλέον η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ καλύτερα είναι τα νέα από τον Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύριο εκτιμάται ότι θα γυμναστεί κανονικά, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, καθώς έχουν μείνει περίπου 1500 ακόμα που διατίθενται από το εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα