Μάρκο Σίλβα: «Αφιερωμένη η νίκη στον Φουστέρ»

08:50 4/1/2016 - Πηγή: Bam

Την ανάγκη να αφιερώσει την νίκη επί του Πανιωνίου στον Νταβίντ Φουστέρ που βρίσκεται στην Ισπανία λόγω οικογενειακών προβλημάτων ένιωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Στον Νταβίντ Φουστέρ που βρίσκεται στην Ισπανία λόγω οικογενειακών προβλημάτων αφιέρωσε την αποψινή νίκη επί του Πανιωνίου ο Μάρκο Σίλβα, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του πέτυχε τρία γκολ

κόντρα στον Πανιώνιο που εντός έδρας είχε δεχθεί μόλις τέσσερα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από στημένη φάση, χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο» το να δέχεται η άμυνα τέτοιου είδους τέρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου:

«Καλή χρονιά σε όλους. Το ματς έχει ενενήντα λεπτά και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα πράξη από το πρώτο λεπτό. Ξέραμε ότι θα μας έκλεινε τους διαδρόμους ο αντίπαλος και αυτό το περιμέναμε. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και στο πρώτο μέρος, είχαμε και το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να βρούμε τις φάσεις για να πετύχουμε γκολ. Παίξαμε πιο γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε μεγαλύτερη θέληση. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος και το γκολ του Πανιωνίου ήταν δικό μας λάθος.

Δεν επιτρέπεται για τη δική μας ομάδα να κάνει τέτοια λάθη. Θέλαμε το αποτέλεσμα και είμαστε χαρούμενοι που οι παίκτες έδειξαν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους».

Για το κίνητρο του Ολυμπιακού: «Πρέπει να υπάρχει κίνητρο, είναι υποχρέωση μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε πάντα κίνητρο. Δε θα σταματήσουμε να παίζουμε για να κερδίζουμε. Έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να το αυξήσουμε. Το ρεκόρ δεν έχει τόση σημασία, αλλά είναι καλό ότι το ισοφαρίσαμε».

«Πολύ καλή δουλειά έκανε ο Σαλίνο αλλά και ο Μαζουάκου πρέπει να προσφέρει γιατί έχουμε απαιτήσεις από παίκτες με τη δική του ποιότητα. Και ο Πάρντο όταν χρειάστηκε βοήθησε και σ' ένα τέτοιο ματς χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις».

Για τη χρησιμοποίηση των Φορτούνη-Ντομίνγκες: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Φορτούνης δεν είναι στη φυσική του θέση όταν παίζει δεξιά ή αριστερά. Πρέπει όμως να δοκιμάζουμε πράγματα, έστω και .αν χάνουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας.

Είμαι ικανοποιημένος από την απάντηση των δύο ποδοσφαιριστών». «Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη επιτυχία να πετύχουμε τρία γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχθεί τέσσερα γκολ στο γήπεδο της και θέλω να την αφιερώσουμε στον Νταβίντ Φουστέρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα