«Μανωλάς, ο αντι-Βίντιτς»

12:31 2/4/2014 - Πηγή: Bam

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κινηθεί για απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside» και το «Football Direct News» αναφέρουν πως ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός τα έχει πάει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν με τους Πειραιώτες και όλο αυτό το διάστημα αρκετές ομάδες της Premier League

φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η Έβερτον – όταν ακόμα στον πάγκο της καθόταν ο Ντέιβιντ Μόγες - ήταν κοντά στην απόκτησή του το 2012, αλλά τελικά εκείνος αποφάσισε να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους».

Παρόλα αυτά, ο Σκοτσέζος τεχνικός παραμένει θαυμαστής του Μανωλά και παρακολουθεί την εξέλιξη της καριέρας του, η οποία φέτος «ανέβηκε» αρκετά με τα γκολ που πέτυχε στο Champions League.

Ήδη από το φετινό ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» θα αποχωρήσει ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ίντερ, και κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Ρίο Φέρντιναντ, με τον Μόγες να φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον διεθνούς στόπερ.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα