«ΛΥΠΗΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ»

20:52 3/1/2014 - Πηγή: Bam

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, ενώνουν τη καρδιά, την ψυχή και τις φωνές τους απο 18 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις, στη Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.


Από το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι, στους μεγάλους ποιητές ζωντανεύουν με σεβασμό τα γνήσια Ελληνικά τραγούδια.

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Κότσιρα το 2005 σε μια παραγωγή-αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, που συμπεριελάμβανε τον “Σταυρό του Νότου”

και τις “Τις γραμμές των Οριζόντων” και εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του. Λίγα χρόνια αργότερα ο Γιάννης Κότσιρας συμμετείχε στις παραστάσεις “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι”.

Η πρώτη συνάντηση του Θάνου Μικρούτσικου με το Γιάννη Κότσιρα έγινε το 2005 σε μια παραγωγή αφιέρωμα στο ποιητή Νίκο Καββαδία, που συμπεριελάμβανε το "σταυρό του νότου" και τις "γραμμες των οριζόντων".

Η πρώτη συννεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα, έγινε το 2005 σε μία παραγωγή αφιέρωμα στο ποιητή Νίκο Καββαδία που συμπεριελάμβανε το "σταυρό του νότου" και "τις γραμμές των οριζόντων". Λίγα χρόνια αργότερα ο Γιάννης Κότσιρας συμμετείχε στις παραστάσεις "παντα γελαστοί και γελασμένοι". Ο Γιάννης Κότσιρας εκτός από ερμηνευτής στα τραγούδια του Θανου Μικρούτσικου, θα μας ταξιδέψει και με τις δικές του παλαιότερες αλλά και πιο πρόσφατες επιτυχίες του.

Η Ρίτα Αντωνοπουλου σταθερή συννεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, με το δυναμισμό την αμεσότητά της και τη σκηνική της παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια του συνθέτη από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής του πορείας.

Θύμιος Παπαδοπουλος: πνευστά ενορχηστρώσεις
Ακης Κατσουπάκης : πιάνο ενορχηστρώσεις
Ακης Γαβαλάς : τύμπανα
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο
Βαγγελης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλος: κιθάρα
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κορρές

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΘΑΡΥΠΟΥ 35-37 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2109226925 www.stn.gr

ημερομηνία: κάθε Σάββατο απο 18/1/2014
ώρα έναρξης: 22:30
15 ευρώ έισοδος με ποτό.
Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας & Ρίτα Αντωνοπούλου στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο από 18/1

Επιμέλεια: Έλενα Αλεξοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα