Κρατήρας «τρομοκρατίας» στη Βαρυμπόμπη!

11:04 12/2/2014 - Πηγή: Bam

Ένας κρατήρας, αλλά χωρίς εκρηκτικές ύλες, εντοπίστηκε κοντά στην αντιπροσωπεία της Mercedes Benz στη Βαρυμπόμπη. Άνοιξε από ρουκέτα που εκτόξευσε στις 12 Ιανουαρίου 2014 η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Κρατήρα από ρουκέτα εντόπισαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Στόχος ήταν το κτίριο της Mercedes Benz.

Οι διωκτικές αρχές έφθασαν στο σημείο από προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Μέσω του κειμένου, που έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, η οργάνωση ανελάμβανε την ευθύνη για την επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου 2013 στην κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι.

Ο συντάκτης της προκήρυξης ενημέρωνε, επίσης, ότι τη νύχτα της 12ης Ιανουαρίου 2014, η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» είχε εκτοξεύσει ρουκέτα κατά της αντιπροσωπείας της Mercedes Benz, στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος της περιοχής, ενδεχομένως, να περισυνέλεξε τον πυροσωλήνα.

Δείτε σχετικό video από το Zougla.gr:

http://www.youtube.com/watch?v=kgkoDC90_3M

Εξάλλου, πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν σε συνολικά 19 σωφρονιστικούς υπαλλήλους των Φυλακών Κορυδαλλού, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, για τις επισκέψεις του δραπέτη της 17Ν, Χριστόδουλου Ξηρού, στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη των «Λαϊκών Αγωνιστών» η επίθεση κατά της κατοικίας του πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολτ, αφιερώνεται «στη μνήμη του ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για να αφυπνιστούμε».

Αρχίζει, μάλιστα, με το περιεχόμενο του σημειώματος που άφησε ο Δημήτρης Χριστούλας, στο Σύνταγμα, τον Απρίλιο του 2012, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα