Κουζμίνσκας: «Όλα θα είναι καλά στον Ολυμπιακό»

14:49 2/8/2019 - Πηγή: Bam
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στον λιθουανικό Τύπο για την επιλογή του να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.Παράλληλα αναφέρθηκε στο πώς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως του εξήγησε ο ίδιος σε επαφή που είχαν. Επίσης ο Λιθουανός φόργουορντ σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να απέχει από την Α1, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιλέξουν κι άλλες ομάδες να παίζουν μόνο
στην Ευρωλίγκα αποχωρώντας από τα εθνικά πρωταθλήματα.

-το αν ανησύχησε για τα οικονομικά ζητήματα του Ολυμπιακού: «Η απόφασή μου δεν λήφθηκε με οικονομικά κριτήρια. Όλοι ξέρουμε πως η ομάδα είχε κάποια προβλήματα πέρσι, αλλά αυτό συμβαίνει σε πολλές ομάδες κάποια στιγμή. Είναι θέμα χρόνου να γίνουν όλα και πάλι ομαλά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, ένας θρυλικός σύλλογος και δεν αμφιβάλλω καθόλου πως όλα αργά ή γρήγορα θα είναι μια χαρά».

-τους στόχους με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω σε μια καλή σεζόν, γιατί όταν πάει καλά η ομάδα, πάνε και οι παίκτες καλά. Τα ομαδικά αποτελέσματα προέχουν. Θα παίζουμε γρήγορα και δυνατά, γιατί τέτοιου είδους ξένους συμπαίκτες θέλουν ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μείξη ταχύτητας, αθλητικότητας και εμπειρίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα