Κούτρης: «Βγάλαμε ψυχή και πάθος»

00:51 28/9/2017 - Πηγή: Bam
Με ψηλά το κεφάλι έφυγε ο Ολυμπιακός από το «Juventous Stadium» όπως τόνισε και σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Λεονάρντο Κούτρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο, αν και παραταχθήκαμε με αρκετές αλλαγές. Αγωνιστήκαμε
κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, η οποία ήθελε πάση θυσία τη νίκη, λόγω της ήττας και στην 1η αγωνιστική από την Μπαρτσελόνα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι είχαμε μόλις 2 ημέρες με το νέο προπονητή κοντά μας. Θέλαμε να έχουμε τις γραμμές πολύ κοντά, καθώς λίγο χώρο αν δώσεις στη Γιουβέντους θα το πληρώσεις. Είχαμε κάποιες φάσεις για να σκοράρουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Αδρανήσαμε σε 2-3 φάσεις και κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα το πληρώσεις όπως και έγινε.

Για το ειπώθηκε μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα:

«Σίγουρα θέλαμε να φύγουν τα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η Γιουβέντους σίγουρα θα πίεζε. Βγάλαμε τελικά το πρώτο μέρος χωρίς να δεχτούμε κάποια ιδιαίτερη φάση. Στο ημίχρονο είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να το πιστέψουμε και γιατί όχι να πάρουμε κάτι από το ματς. Προσπαθήσαμε στο 2ο ημίχρονο, όμως δεχτήκαμε το γκολ, το οποίο μας έκοψε τα πόδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, έδωσαν τα πάντα και φύγαμε με ψηλά το κεφάλι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παλέψαμε για 70 λεπτά είναι σημαντικό αυτό αδιαμφισβήτητα. Βγάλαμε ψυχή και πάθος το οποίο δεν το είχαμε δείξει στα προηγούμενα ματς. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες έτσι πρέπει να αγωνίζονται όλες οι ομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα