Κοκκινάκης:«Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει άλλο στόχο από τίτλους»

08:45 16/9/2015 - Πηγή: Bam

Μόνο η επιστροφή στους τίτλους υπάρχει στο μυαλό των παικτών και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα είπε ο Μενέλαος Κοκκινάκης στο sport-fm.gr.

Καμία αμφιβολία για τους υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει στους «ερυθρόλευκους», όπως τόνισε ο Μενέλαος Κοκκινάκης μιλώντας στο sport-fm.gr.

Ο ακραίος του συλλόγου του Πειραιά

μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος σχολιάζοντας το ματς της πρεμιέρας με τον Φοίνικα στη Σύρο, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μενέλαος Κοκκινάκης στο sport-fm.gr και στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την πρεμιέρα: «Ξεκινάμε με ντέρμπι. Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα που έχει καθιερώσει τη θέση της στο ελληνικό βόλεϊ. Στην βαθμολογία τελειώνει πάντα ψηλά. Δεν σκεφτόμαστε αυτό, όμως. Προετοιμαζόμαστε να δέσουμε σαν ομάδα».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Όλοι οι αθλητές είναι καινούριοι. πρέπει να καταλάβουν τι ακριβώς σημαίνει ο Ολυμπιακός. Τους στόχους τους έχει εξηγήσει πολύ καλά ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Η κλήρωση δεν σημαίνει κάτι, κάθε ματς είναι διαφορετικό».

Για το αν ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στους τίτλους: «Δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κανέναν άλλον στόχο πέρα από τους τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα