«Κλείνει» ο Μάρτιν στον Ολυμπιακό

09:06 28/7/2013 - Πηγή: Bam

Ο Καρτιέ Μάρτιν έγινε ξανά το μεγάλο φαβορί και εκτός απροόπτου θα γίνει παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Κάθε μεταγραφική κίνηση έχει και το... σασπένς της μέχρι να ολοκληρωθεί ή αν θέλετε μέχρι να πέσουν και οι τζίφρες.

Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό θέλει να αποκτήσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κώστας Παπανικολάου

και αυτή η υπόθεση αν και είχε τις ανατροπές της φαίνεται πλέον ότι θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Οπως γράψαμε και χθες φαβορί για να γίνει ο αντι-Παπανικολάου είναι ο 29χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ Καρτιέ Μάρτιν, για τον οποίο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού πήραν και θετικές συστάσεις από τον άλλοτε συμπαίκτη του σε Σάρλοτ και Γκόλντεν Στέιτ, Εϊσι Λο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα και παρά το γεγονός ότι χθες νωρίς έδειχνε να χάνει... έδαφος, εν τέλει οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη ώστε να καλυφθεί και η μικρή διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό και έτσι ο Καρτιέ Μάρτιν εκτός απροόπτου θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα μέχρι αργά (σ.σ.: υπάρχει και η διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ) συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις, οπότε δεν υπήρχε κάτι το οριστικό ενώ νωρίτερα η πλευρά των «ερυθρολεύκων» είχε αποκομίσει έξτρα πληροφορίες από το τεχνικό επιτελείο των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Παραπάνω σας αναφέραμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έδειχνε να χάνεται καθώς είχε προκύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 30χρονο διεθνή Γάλλο φόργουορντ Μικαέλ Ζελαμπάλ ο οποίος ωστόσο υπέγραψε συμβόλαιο στη ρωσική Χίμκι, αλλά ο Ολυμπιακός όπως γράψαμε παραπάνω δεν τα έβαψε και... μαύρα και έτσι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ο Καρτιέ Μάρτιν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Δεύτερος στη λίστα παραμένει ο 26χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος ωστόσο έχει ακόμα συμβόλαιο με την Αρμάνι και ούτε χθες υπήρξε ένδειξη για να τα βρουν στη λύση της συνεργασίας τους.

Πηγή: SportDay

Keywords
Τυχαία Θέματα